Miley Cyrus - Wrecking Ball , rozčarovanie . . .

Niekoho pobúril, niekto ju obdivuje ešte viac ...

Nedalo mi na túto zaležitosť nevyjadriť svoj nazor, ako čitam jednotlive diskusie pod jej najnovšimi fotkami na rozličných stránkach ....

Niet sa čo čudovať , Miley Cyrus dospela na vkus určitých ľudi priliš rychlo a nevedia si zvyknúť na jej nove chovanie či imidž , veľa ľudi stale zabuda na to prečo sa vlastne ostrihala, nie nepreskočilo jej , ale vlasy darovala na detstku onkologiu pre deti ,ktore trpia rakovinovým ochorenim čo je obdivuhodne, ale to je už trochu stara informacia ,to bolo len tak na okraj

Samotnú verejnosť poburil už len klip na pieseň We Can't Stop, kde počet dislajkov pod videom je zarovno s počtom Lajkom a komentáre nie su prave dvakrat lichotive , no myslim , že označovať Miley za k**** je podľa mňa už prisilne slovo, pokial viem "whore" znamena žena ,ktora strieda veľa chlapcov za kratku dobu , no ona ma už dosť dlhu dobu vztah stale len s jednym človekom a to Liamom H. ... ak by to hovorili na taku Taylor Swift aj ked ju mam rad , ale mať 17 vztahov za 2 či 3 roky je podla mna trocha dost nie ? 
ale to je už ina temá 
aj ked rozčarovanie prinieslo aj jej vystupenie na tohtoročnich WMA'S

Vratim sa k Miley,takže použivanie tohto slova na ňu nie je na mieste , pozrime sa, tak 60% dnešních dievčat  v tínedžerskom veku, ktore sa tiež obliekaju rovnako odhalene ako ona a nikto to nerieši, ju riešia všetci samozrejme , že je to celebrita a ľudska zavisť nema hraníc .
WHATEVER.

no ako povedala sama Miley , jej hudba nema zarabať miliony, ale vyjadriť ju aka je a čo práve preživa.

čo nas vracia k jej najnovšiemu klipu k piesni Wrecking Ball , ktorý za 6 dní od jej vypustenia dosiahol nad 100 milionov pozretí , a čislo stále stúpa .
Mnohí hovoria , že je to len dobre riadený ťah , a odsudzuje ju zato , hlavne kvôli scenam kde je uplne naha , tieto sceny zobrazuju v laickom preklade - To , že ostala sama , 
zabery neodhaluju žiadne nelichotive časti jej tela ani nič ine , je to ako keby mala na sebe plavky telovej farby .
Scenu kde olizuje kladivo som už ale trocha nepochopil ani ja sám , odsudzuju ju hlavne za to , že Miley ma za vzor veľa malích dievčat a nedava im prave ten najlepši priklad, no myslim , že chapanie v perveznom vyzname zaleži už na mysleni človeka , zato už myslim Miley nemôže .

Pochopi to len ona sama , sám Liam ju dokonca podporil v tom , že urobila tento videoklip aj ked s klipom veľmi nesuhlasi , piesen ma vyjadriť jej aktualny stav

Nie je vôbec nezname verejnosti , že jej rodičia sa mali už par krat rozviesť , problemy vo vzťahu , s priatelmi myslim , že je to dôst dovodov nato aby človek stvaral to čo robi ona, nehladiac na klip , stači si vypočut slova to najmenej je si ich aspoň preložiť čo znamenaju , a každemu dôjde o čo ide .

prečo ludia neriešia napriklad tieto sceny ?
dost blbé ,myslim
perličkou bolo ked Anna Wintour zrušila Mileyne fotenie na titulku Vogue kvôli jej vystupenie na WMA's


Nazor na ňu že je to ***** je podla mna uplne povrchny , ale ludia su všelijaki a s tým nič nenarobime v kolkich klipoch su interpretky odhalene pozrite si Katy Perry v California Girl alebo Britney Spears v klipe Womanizer . 

:)

časť z Mileynho albumu Bangers pojde na charitu :)
na zaver pripojim tuto fotku :)
kde je dalšie vysvetlenie, aj ked každemu sa nezavdačime .


Myslim, že vysvetlenie tu je dosť dostatočne :))
takže zaleži už len na vas ako si to sami vysvetlite, aky mate charakter a či budete sudit niekoho pokial nepoznate aspoň zlomok čo sa v jeho/jej živote deje .
pre jedincov , čo ten klip ešte nevideli prosim, urobte si už vlastný nazor . 
dakujem za prečitanie
ADO. 
(ospravedlnujem sa za pravopisne chyby)

Komentáre

  1. to je sračka co si vymyslela po tom co viděla jaky hejt to sklidilo:D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miley není špatný člověk:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano,je to člověk jako každý jiný, jen má někdo jinou povahu, jen si myslím že to malinko Miley přehání, ale to je vedlejší, je skvělá zpěvačka a chová se tak jak se chová, vždyť dospívá a v jejím věku je to normální;)

      Odstrániť
  3. Jo je to moc hezky napsane ale stejnak jsem nepochopila to...jako ona ma poblemy s rodinou a kvuli tomu se musi vr videoklipech vyslikat?:O
    Nic proti nic nemam ale chtela bych to vysvetlit:) dekuji predem

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zbožňujem Miley a jej songy sú MEGA ♥♥♥
    Krásne napísané ♥
    Toto by si mal prečítať každý hater ♥
    Tento song je MEGA https://www.youtube.com/watch?v=6u96UhE7aC0 ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky