CHARITATIVNY PROJEKT FLOWER OF LIFE



Určite ste si už všimli , že som pár krát na svojom facebooku zdieľal nový projekt značky Factory WTF , ide o dobročinnú nadáciu , ktorú založili Klem , Milan a Zuzka (manažérka F.WTF) . Tešíme sa veľmi veľkému úspechu a z ľudi , ktorí prispievajú . Za každý príspevok dostanete takýto ručne vyrobený tylový kvietok . Cena kvietku je 4€.




 Výťažok z neho pomôže Domovu sociálnych služieb a špecializovanému zariadeniu Slniečko v Oščadnici. Vašim príspevkom pomôže k :

  • Humanitárna a sociálna pomoc ťažko chorým, mentálne, telesne postihnutým deťom, občanom a ich rodinám.
  • Získavanie finančných a materiálnych darov a príspevkov a ich využitie pre ťažko choré, mentálne a telesne postihnuté deti, občanov a ich rodiny.
  • Podporu a rozvoj poznania telesne, mentálne postihnutých detí, občanov.
  • A mnoho iných .

,,Do Oščadnice chodíme s Milanom Švingálom už dlhšie a s deťmi a dospelými, ktorí tam žijú, sme vymysleli tieto kvety, aby sme získali prostriedky na obnovu ich domova. My im dodáme materiál, nastriháme ho a spolu s nimi tieto vyrobené kvety vyrobíme. Za výťažok si skrášlia priestory domova, ktorý je iný, ako by si možno niekto predstavoval. Je tam veľa pozitívnej energie,“ povedala dizajnérka Klementina .

Do kampane sa zapojila Karolína Chomistekova a Miss Slovensko 2015 Lujza Straková

,,S radosťou podporím charitatívny projekt ľudí, ktorých osobne poznám a viem, že čo povedia, to aj splnia. Modely Klementíny a Milana možno na niekoho pôsobia excentricky, ale je to veľmi milá a empatická dvojica, ktorá nemá problém pomôcť,“ povedala úradujúca Miss Slovensko Lujza Straková.
Do projektu sa zapojili aj známe tváre zo Slovenske a mnoho dalších :)







Ak som týmto príspevkom motivoval aspoň niekoho z vás , som len rád :)

Za každý príspevok v mene Factory WTF a nadácie Flower of Life
 Ďakujeme !

:)

www.floweroflife.sk

Komentáre

Obľúbené príspevky