SMILEPOINT NITRA / Biele zuby bez peroxidu!


Zdravím, opäť som sa rozhodol podstúpiť bielenie zúbkov. Ktoré je bez peroxidu. Keďže ako všetci vieme, peroxid dokáže dosť poškodiť našu zubnú sklovinu a následne spustiť mnoho problémov,ktoré nás môžu sprevádzať dokonca života.K tomu si ešte od vás súkromní zubári pýtajú nekresťanské sumy, zato, že vám môžu ,,vybieliť zuby" a poškodiť sklovinu. Preto volím túto alternatívu. Takéto bielenie je vhodné absolvovať raz za pol roka. Ako dlho bude účinok bielenia trvať záleží len na vás a vašich stravovacích návykoch. Ak niekto pije veľa kávy alebo čaju,fajčí a pije alebo konzumuje potraviny obsahujúce veľa farbív, nech nečaká zázraky, bude to určite zdĺhavejšie. Pôsobí na to totiž veľa aspektov. Je len teda na nás ako sa o naše zuby postaráme.

Rád by som vám preto odporučil Smilepoint v Nitre. Bol som nadmieru spokojný s profesionálnym prístupom majiteľa tohto zariadenia. Príjemné prostredie a milý personál sa postarajú o vaše pohodlie a dobrú náladu. Asistentka vám všetko vysvetlí ako máte postupovať. Moje zuby boli vybielené až o 8 odtieňov čo som vôbec nečakal. Bol som veľmi milo prekvapený. Myslím, že to bude tým, že používam pastu Curaprox Enzycal




( Horná fotka zuby po bielení / Dolná fotka zuby pred bielením :) )




Teraz vám prinesiem niekoľko informácií o samotnom bielení. Pri správnom dodržaní predpisov je bielenie zubov metódou SMILEPOINT bezpečná. Produkty zmenia iba belosť zubnej skloviny, účinné látky neprenikajú do vnútra zubov. Bielenie zubov nemá nepriaznivý vplyv na ďasná a nepoškodzuje zuby ani zubnú sklovinu, nespôsobuje citlivosť zubov.
Vďaka najnovšiemu technologickému vývoju LED svetla je používanie LED lampy pri dodržiavaní užívateľských predpisov úplne bezpečné. Studené svetlo LED lampy nemá nepriaznivý vplyv na tkanivá okolo úst ani na sliznicu. Efektívnosť bielenia zubov závisí od každého jedinca, od pôvodnej farby zubov a od životného štýlu (káva, čaj, červené víno, umelé farbivá, fajčenie atď.(ako som už spomínal.) Bieliaci gél vybieli Vaše zuby o 3 až 9 odtieňov. Priemerným výsledkom sú belšie zuby o 5 až 6 odtieňov.
Produkty SMILEPOINT-u sú voľnopredajné produkty a nemajú žiadne nepriaznivé účinky na zuby alebo na ďasná. V  SMILEPOINT salóne Nitra  dostanete odborné informácie, pretože pri bielení zubov je potrebné prísne dodržiavať pokyny. Bieliace produkty majú vysokú kvalitu, sú dodávané z oficiálneho zdroja a sú pod stálou kontrolou. Cena tohto bielenia je 59 EUR.
Po bielení si môžte na predĺženie bieliaceho účinku zakúpiť špeciálnu bieliacu penu ktorá sa používa na miesto obyčajnej zubnej pasty. Táto pena Vám môže ešte zvýšiť finálny odtieň zubov po bielení o 1-2 odtiene. Cena je 17 eur.

V Smilepointe môžte absolvovať aj regeneráciu pier gélom na pery aktivovaným LED svetlom, aktivovaný regeneračný proces pomáha zvýšiť v našich perách hladinu kyseliny hyalurónovej, ktorá vďaka vlastnosti viazať vodu hlboko hydratuje, čím sa stanú vaše pery mäkké,väčšie a príjemné na dotyk. Odporúčaná kúra je 5 ošetrení v priebehu 2 týždňov (cena jedného ošetrenia je 17 EUR), v prípade absolvovania celej kúry je 5. ošetrenie zadarmo (cena celej kúry 68 EUR). 





Viac sa môžete dozvedieť na FB stránke SMILEPOINTNITRA
( objednať sa môžete na čísle - 0948 345 501 )

Verím, že som vám dal vhodné odporúčanie pre tých, ktorý nad bielením zubov uvažujete. :)

Komentáre

  1. Konečne nejaký normálny a výstižný článok vyjadrujúci sa k tejto téme. Vďaka za radu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky