Husté vlasy vďaka MILVA COSMETICS !


Mnohí ste už určite počuli o zázračnej bulharskej značke na regeneráciu vlasov. Dopočul som sa o nej od mojej najlepšej kamarátky, ktorá chcela mať hustejšie vlasy. Objednala si MIlVU a bola s ňou veľmi spokojná. Rozhodol som sa urobiť to isté. Toto rozhodnutie nebudem nikdy ľutovať. Našťastie nemam žiadne výrazne problémy s mojimi vlasmi. No časté fénovanie, lakovanie a používanie tužidla na moje účesy im dáva zabrať. Preto ak nechcem mať o pár rokov na hlave o polovicu vlasov menej, treba sa o vlasy patrične starať. A a ak sa chcete o svoje vlasy patrične starať a vidieť aj nejaké výsledky. Odporúčam vám MILVA COSMETICS. Moje vlasy sú po týždni používania jemnejšie na dotyk a silnejšie. Lepšie držia tvar. Verím, že po mesiaci používania prípravkov MILVA uvidím aj výsledky v hustote vlasov. Ak chcete vidieť výsledky zákazníkov, stači ak navštívite FB stránku MilvaSlovensko



Bulharská firma MILVA sa desiatky rokov špecializuje výrobou kozmetiky a neustále efektívne vylepšuje jej zloženie, ktoré sa na základe vysokého podielu čistých prírodných látok stará o zdravú pokožku a krásne vlasy. Je výrobcom šampónov, masiek, vlasových a telových vôd a vazelín bez obmedzenia používania. Svoje produkty nielenže pravidelne inovuje aby boli čo najúčinnejšie ale vyvíja stále nové produkty na základe spojenia poznatkov z tradičnej liečby prírodnými látkami a modernej technológie v čo najefektívnejšie pôsobenie pre organizmus človeka. Cieľom firmy je účinne riešiť konkrétne dermatologické problémy, problémy súvisiace so starostlivosťou o vlasy a v neposlednom rade o celoživotné pestovanie si zdravia pokožky a vlasov v tej najlepšej možnej kondícii s pomocou prírody.
Produkty neobsahujú silikóny a parabény. Nie sú testované na zvieratách.
MILVA šampóny, vlasové a pleťové vody, masky na vlasy, vazelíny to sú prípravky od MILVA pre zdravú pleť a rast hustých, zdravých vlasov.
Kvalitných a osvedčených prípravkov na vlasy, ktoré ste vyskúšali je už dosť. Keď vznikne problém, záchrana sa hľadá v drahej kozmetike s očakávaním ozdravenia vlasov. Ak zlýhá aj tento krok, podstupuje sa umelé predlžovanie a doplňovanie vlasov.
Sú osoby, ktoré majú prirodzene živé a nádherné vlasy - ale čo my ostatní?
V živote sú naše hormóny ako na horskej dráhe. Prekonávame pubertu ale aj každodenný stres a únavu. A čo trpí najviac, je naša krása. Pretože vlasy a nechty nie sú pre existenciu života nevyhnutné, problémy sa ako prvé odzkadlia na nich.
Teraz je môžnosť pokúsiť sa to zmeniť...


Rád by som vám popísal aké produkty mi presne prišli.
 Šampón Milva s extraktom chinínu a avokáda

Naturálny chínin urýchluje mikrocirkuláciu vo vlasovej pokožke,upevňuje vlasový folikul a stimiluje rast zdravých a silných vlasov. Priaznivo ovplyvňuje aj nežiadúce,nadmerné vypadávanie vlasov.Avokádové maslo hydratuje suché vlasy a pridáva im žiadúcu hebkosť,jemnosť a lesk.Extrakt bambusu preniká do štruktúry vlasu,vyživuje ho,obnovuje jeho štruktúru a zvyšuje jeho silu a elasticitu. Pri pravidelnom používaní sa navráti vlasom ich sila,pevnosť a lesk.

Maska na vlasy Chinín Forte je určená na regeneráciu problémových vlasov - vypadávanie vlasov, strata prirodzenej vlhkosti vlasov, lámavosť, lupiny. Prenikajúc do pokožky hlavy a do hĺbky poškodeného vlasu, efektívne hydratuje, vyživuje a reguluje produkciu mazu pri korienkoch. Chráni vlasy pred chemickým poškodením. Dodáva elastickosť, lesk, objem a robí vlasy ľahko rozčesateľnými.



Krém na popraskané päty so salicylovou kys. a extraktu z rumančeka Kys. Salicylová Naturálny extrakt z rumančeka Naturálny extrakt z enchtíka Naturálny extrakt z propolisu . Tento krém si môžete naniesť kdekoľvek, kde máte popraskanú pleť. Tento je krém je proste malý zázrak . :)


Vodička proti akné s extraktom nechtíka je určená na každodenné čistenie citlivej, mastnej pleti so sklonom k bakteriálnym infekciám alebo vzniku akné. Čistí a osviežuje kožu tváre, odstraňuje sebum a natrvalo eliminuje znečistenia. Sťahuje póry a nedovoľuje ich upchatiu. Čistiaca vodička obsahuje antibakteriálne zložky a úspešne reguluje zvýšenú mazovú sekréciu. Zabraňuje vzniku vyrážok a čiernych bodiek.





Viac o MILVA COSMETICS na

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky