Mark Scrub - Kávový peeling vám navráti dokonalý vzhľad pleti !

  




Zdravím Vás !
Z oblasti beauty neprinášam veľa príspevkov, no ak už pre Vás mám nejaké odporúčanie, stojí to zato!
V rámci spolupráce so značkou MARK som sa rozhodol priniesť pre vás zaujímavé informácie o danom produkte. MARK sa ti už predstaví sám. ;)

Volám sa MARK a som telový a tvárový peeling. Chcem s tebou spojiť príjemné s užitočným a dať tvojej pokožke všetko čo potrebuje, aby bola zdravá a krásna. Nesľubujem nič, čo nedokážem splniť.Mojou najväčšou prednosťou je, že ma tvoria kvalitné prírodné ingrediencie, a tou najhlavnejšou je káva.Prečo k á v a? Dôvod je jednoduchý - tak ako ťa dokáže prebudiť zvnútra, dokáže to aj navonok. Postará sa o to, aby bola tvoja pokožka hebká a jemná, a navyše účinne bojuje s mnohými nedokonalosťami pokožky.Neobsahujem žiadne konzervanty a chémii sa vyhýbam veľkým oblúkom. Vyrobený som na Slovensku, tvoria ma tie najkvalitnejšie zrná kávy robusta, hnedý cukor, morská soľ, mandľový, organický kokosový olej, prírodný esenciálny olej a vitamín E. Spolu tvoria jedinečný mix, ktorý ozdravuje tvoju pokožku, robí ju hebkou a chráni ju pred všetkým škodlivým.
Už po prvom použití bola moja pokožka jemnejšia a viac vyživená. Tento produkt je vhodný na tvár aj na telo. Mal som možnosť vyskúšať ich najnovšiu novinku MARK Scrub Choco & Mint For Him After Gym s prímesou mäty, celá kúpeľňa po tomto peelingu voňala krásne aj niekoľko hodín. Špeciálne je tento produkt vyvinutý po tréningu, unavená pokožka po tréningu naberie po použití tohto vyživovacieho peelingu druhý dych! Odkaz na stránku, kde sa o daných produktoch môžete dozvedieť viac, priložím na konci príspevku. Na ich stránke môžete vidieť aj iné prímesi peelingov, kávový s prímesou jojoby,citrusu, čokolády a atď. Som s ním veľmi spokojný, je vhodný aj pre tých, ktorých trápi akné a chcú mať krajšiu tvár. Pre chalanov, tento peeling vašu pleť dokonale vyživí po oholení a pomôže rýchlejšie zahojiť malé ranky, ktoré vždy vzniknú po oholení. 

Nechám už len Vás, či daný produkt čoskoro zavíta aj do vašej kúpeľne. :)

 Produkty, ktoré som testoval.
www.markscrub.com/valentinskaponuka






/sponsored post/

Komentáre

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky