FAVOURITE PIECES FROM 2017

Týmto krátkym príspevkom by som vám chcel priblížiť moje 4 obľúbené kúsky zo šatníka.
Obľúbil som si ich najviac v minulom roku a stále som ich nosil.
  Tvoria neoddeliteľnú súčasť môjho šatníka a neviem si predstaviť, že by som ich nevlastnil.
Každý máme svoje obľúbené kúsky, ktoré stále nosíme.
Túto je pár mojich.
Napíšte mi aj vy, čo najradšej nosíte. :)

Chelsea Boots
Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt chelsea boots
Moje obľúbené chelsea boots mám z CCC.
Chelsea boots však ani zďaleka nie sú žiadnou novinkou, keďže sú na trhu už od polovice minulého storočia, kedy sa začali používať na topánky podrážky z vulkanizovanej gumy. Svoje meno dostali po londýnskej skupine mladých umelcov, ktorých médiá pracovne nazvali Chelsea Set a nosili tieto topánky ešte v 60-tych rokoch. Od tej doby sa stali súčasťou outfitov u stoviek legendárnych kapie . Medzi najznámejších prívržencov Chelseas totiž patrili aj The Beatles, The Rolling Stones a dôležitú úlohu si zahrali aj v legendárnom filme Pelíšky. 

Kardigány & Koženková bunda

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt cardigans men

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt leather jacket hm men

Leather jacket alebo teda koženková bunda, patrí myslím ku šatníku každého mladého chlapca alebo muža, nosím ich najradšej v jari alebo v jeseni. Kardigány zasa väčšinou nosím pod nimi. :) Všetky kardigány mám z Bershky.

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt skinny jeans men

Skinny jeans - tieto jeansy už nosí skoro každý chlapec a myslím, že sa nad tým vôbec nemusíme pozastavovať, ide o jeansy, ktoré sa hodia skoro každému. Pekne tvarujú postavu a myslím, že je to omnoho esteticky prijateľnejšie, než nosenie jeans s obyčajným strihom, ktoré pripomínajú komunistické obdobie. Ale samozrejme nie každý si môže dovoliť jeansy úzke na telo, nie každému to lichotí a sú určené teda skôr pre tu mladšiu generáciu, než staršie ročníky.
 Ale stále budem zastávať názor aby sme mohli každý nosiť to čo sa nám páči v rámci určitých noriem vkusu a vhodnosti pre každú osobnosť. :)

/fotky sú ilustračné/

Komentáre

  1. Chelsea boots sú super, vybral si super ilustračnú fotku, naozaj krásne farby <3 Kardigány milujem, sama ich mám niekoľko a považujem ich za super pohodlný kúsok :) Ku koženke sa nedá asi nič dodať, pre mňa je to tiež taký ten klasický kúsok, ktorý by mal mať každý v šatníku :) Skinny jeans sú fajn, kedysi som nosievala iba tento strih džínsov, teraz som už skôr pre slim fit :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie chelsea boots sú fakt pekné, už som si nejaké začal pozerať a tu https://www.eobuv.sk/ som našiel podobné modely ako máš na obrázku, ináč ja obtiahnuté rifle nenosím, lebo sa mi až tak nepáčia, ale ako píšeš mladším ročníkom sa to hodí

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky