FALL/WINTER by MIKLOŠKO


. . .

( S Rebekou, Lindou, Martou a Simonou sme si prehliadku veľmi užili! Nemohla chýbať ani spoločná fotografia z danej udalosti s pánom návrhárom :) )


Jeden z najuznávanejších módnych návrhárov Slovenska, Fero Mikloško, predstavil svoju novú kolekciu Fall/Winter. Pompézna celebritná prehliadka sa konala v priestoroch Incheby Expo Arény. Najsilnejšia sezóna v roku sa bude niesť v znamení vášne a temperamentu. Show bola fenomenálna, spojenie hudby s predvedenými modelmi ladilo. Osobne sa mi organizácia prehliadky páčila. Prehliadky tohto návrhára vždycky veľmi rád navštevujem a odchádzam s plnohodnotným zážitkom.

 Ikona slovenskej módy sa rozhodla posunúť opäť posunúť latku vyššie, nesklamať svojich priaznivcov a ponúknuť verejnosti modely, v ktorých sa snúbi precízne spracovanie a funkčnosť. To všetko podčiarkuje temperament a vášeň prameniaca zo srdca samotného návrhára. 

Modely MIKLOŠKO FASHION DESIGN., vrátane večerných plesových šiat, zaujmú na prvý pohľad prepracovanými detailmi, farebnosťou, vzormi a blyšťavými ozdobami. Prvý muž slovenskej módy, pôsobiaci v odvetví už dvadsať rokov , opäť zvoli materiály, ktoré s jeho typickými prvkami vytvorili jedinečný súzvuk. Jednotlivé modely sú ušité z vlny, bavlny, buklé, hodvábu, vyšívaného tylu a kože. V rámci kožušín bola použitá výlučne kožušina z nutrie.

Štrasové ozdoby pútajú pozornosť okolia rovnako ako flitre a flitrový hodváb. Celkový dokonalý dojem dotvárala počas prehliadky obuv z Topánkova. O styling sa aj v tomto prípade postarala Zuzana Kanisová.

Farebnosť a odvaha vyžarujúca z každého kúska novej kolekcie sezóny jeseň - zima je podľa Fera Mikloška určená každej žene a dáme, ktorá sa nehanbí ukázať svoj temperament, vášeň a odhodlanie roztopiť svojím zjavom zamrznuté okolie počas jesenných a zimných mesiacov.

Ešte raz ďakujem za pozvanie a teším sa na najbližšiu show :) zároveň ďakujem aj milej spoločnosti s ktorou som si prehliadku užil a zabavil sa. :)

-A

















zdroj fotografií : Mia Latečková


Komentáre

Obľúbené príspevky